Anbefalte nettsteder

http://www.barnasklubb.no/
En spennende kristen medieklubb for barn. Annenhver måned kommer en medlemspakke med CD med musikk, fortellinger og bibelhistorier, et aktivitetshefte og en liten overraskelse. Vi anbefaler alle småbarnsfamilier å bli medlem!

http://www.farogbarn.no/
Farogbarn.no er en nettportal for moderne fedre som er til stede og tar ansvar. Målsetningen er å hjelpe fedre til å fylle farsrollen på en god og positiv måte.

http://www.barnevakten.no/
Barnevakten er en organisasjon som gir råd om barn og medier. Visjonen er trygghet og brukerglede, og at barn og unge skal kunne bruke mediene på en trygg og bevisst måte.

http://raisingupspiritualchampions.com/
Ressurser og aktiviteter som foreldrene kan bruke sammen med barna. Også artikler med tips til foreldrene om hvordan lese for barna og hvordan lede barna til Jesus.

http://www.faithbeginsathome.com/
Hjemmesiden til Mark Holmen. Holmen er forfatter av boken ”Tro på hjemmebane” og han underviste på Barneleder 2010 i Oslo. Siden inneholder mye interessant stoff om det å formidle tro til barna.

http://www.barnogtro.no
Barnogtro.no er et nettsted med ressurser for foreldre, faddere og besteforeldre til barn i alderen 0-7 år. Nettstedet drives av Nordberg og Maridalen menigheter i Oslo og har tilknytning til trosopplæringsreformen Størst av alt i Den norske kirke.

http://www.familiefokus.no
Familiefokus er Ungdom i Oppdrags familiearbeid. De arrangerer diverse kurs, foredrag, weekender og leirer i hele landet som på en eller annen måte har fokus på familien. Nettsiden inneholder informasjon om arbeidet og kommende arrangementer, samt en håndfull aktuelle artikler.

About the Author

Jørgen er redaktør for foreldreweb.no. Han er gift og har tre barn. Han er utdannet lærer og har studert endel teologi.